Custom kolobrnda by Dančic
3 posters
Strana 1 z 1
Custom kolobrnda by Dančic
Tak tady ji máte.. dám sem jen fotky.. zbytek již byl popsán jinde http://dancic.rajce.idnes.cz/Dancic_s_Custom_Old-school_kolobezka/
takže tady takový malý upgrade v pogobě odrazek.. safety first! http://dancic.rajce.idnes.cz/Custom_kolobezka_s_odrazkama/
takže tady takový malý upgrade v pogobě odrazek.. safety first! http://dancic.rajce.idnes.cz/Custom_kolobezka_s_odrazkama/
Naposledy upravil Dančic dne Tue Nov 18, 2008 10:25 pm, celkově upraveno 1 krát
dančic- Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08
Re: Custom kolobrnda by Dančic
fakt pěkná kolobrnda, taky bych se svez přeju ti hodně najetých kilometrů
Good snad najdu tumoji a udělam ji
nuf!k- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08
hej už se těším kdyby to byla ta samá to by byla řiťnuf!k napsal:Good snad najdu tumoji a udělam ji
doprdele doprdele a ještě jednou doprdele... nějaká dobrá duše mi ukroutila zadní odrazku debilové za*raní
ale jinak husté.. jet za takových sraček jak byly všera večer a v noci.. no teda i dneska v noci - zkopíruju to tak jak sem si to psal s consigliorem...
sem si včera pomoh když sem na ni jel na 12ti hodinovku ve florbale
tyjo.. předtím dost krutě pršelo... a jak sem se rozhod vyjet tak začalo chumelit jako svině
perfektní blatníky
přední směřuje vodu přímo do boty a zadní přímo do p*dele
takže jsem přijel asi v takovémto stavu... dolní polovina těla totál mokrá.. kam sem sedl tak pode mnou byla kaluž.. a vrchní polovina těla ala sněhový muž
díry v přilbě zapráskané sněhem.. bunda komplet zapráskaná
ale jako to i s tím blatníkem přímo směřuje aby na nohách mělčlověk zezadu pokrý pruh.. ale jak člověk jede dál... tak se začínají promáčet celé rifle
a ještě mi náká dobrá duše ukroutila odrazku dopredele.. sem se nasral.. sëm na to přišel až ráno.. takže sem po půlnoci valil na kolobrndě dom bez zadní odrazky a po namrzlém chodníku.. to na těch slikoch tancue jako svině
takže taková byla moje cesta.. asi 1km... ale jak sem přišel.. tyjo i kolobrnda byla dobře zasněžená
a jel jsem v takovýchto botech... ano, opravdu mají víceméně všude jenom siťku.. takže si dokážete představit jak to vypadalo
ještě že jsem nejel v ťamkách
ale jinak husté.. jet za takových sraček jak byly všera večer a v noci.. no teda i dneska v noci - zkopíruju to tak jak sem si to psal s consigliorem...
sem si včera pomoh když sem na ni jel na 12ti hodinovku ve florbale
tyjo.. předtím dost krutě pršelo... a jak sem se rozhod vyjet tak začalo chumelit jako svině
perfektní blatníky
přední směřuje vodu přímo do boty a zadní přímo do p*dele
takže jsem přijel asi v takovémto stavu... dolní polovina těla totál mokrá.. kam sem sedl tak pode mnou byla kaluž.. a vrchní polovina těla ala sněhový muž
díry v přilbě zapráskané sněhem.. bunda komplet zapráskaná
ale jako to i s tím blatníkem přímo směřuje aby na nohách mělčlověk zezadu pokrý pruh.. ale jak člověk jede dál... tak se začínají promáčet celé rifle
a ještě mi náká dobrá duše ukroutila odrazku dopredele.. sem se nasral.. sëm na to přišel až ráno.. takže sem po půlnoci valil na kolobrndě dom bez zadní odrazky a po namrzlém chodníku.. to na těch slikoch tancue jako svině
takže taková byla moje cesta.. asi 1km... ale jak sem přišel.. tyjo i kolobrnda byla dobře zasněžená
a jel jsem v takovýchto botech... ano, opravdu mají víceméně všude jenom siťku.. takže si dokážete představit jak to vypadalo
ještě že jsem nejel v ťamkách
hezkej výlet no
odrazky je škoda
jinak abych taky zveřejnil svoji projížďku na kole, vytáh sem kolo, zjistil že bez torpéda moje kolo jaksi nebrzdí tak sem celou dobu musel brzdit botama o sníh a led, všeci na mě čuměli co za blbce, tak sem to po 500 metrech otočil a zas jel dom, na dlouhý projížďky v zimě fakt fovoritový brzdy nejsou to pravý...
odrazky je škoda
jinak abych taky zveřejnil svoji projížďku na kole, vytáh sem kolo, zjistil že bez torpéda moje kolo jaksi nebrzdí tak sem celou dobu musel brzdit botama o sníh a led, všeci na mě čuměli co za blbce, tak sem to po 500 metrech otočil a zas jel dom, na dlouhý projížďky v zimě fakt fovoritový brzdy nejsou to pravý...
takže na suš sem to vzdal.. takže snad zanedloho se pustím do něčeho
hje lidi zítra si asik konečně dovezu kolo! a to kolo pánské! bude jenom taková lehčí přestavba.. asik bude jenom tahnutá štangle a pár dalších úprav aby to vypadalo fakt straře.. a fakt moc staře.. rád bych udělal i nějak přední vidli ale to se ještě uvidí
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: