.:Custom:.White Angel...10.3
3 posters
Strana 1 z 1
Re: .:Custom:.White Angel...10.3
té rzi je škoda, u toho ráfku si to vyleštil na kov nebo to šlo obnovit ten původní chrom?
No je to původní chrom akorát s malou krupící ale to nevaconsigliere napsal:té rzi je škoda, u toho ráfku si to vyleštil na kov nebo to šlo obnovit ten původní chrom?
Taky sem na to koukal ale todle šlo normálně jarová voda a taková ta houbička na nádobí jak má jednu stranu hrubší šlo to krááásně životnost to nevím ale jelikož tam je malá krupice myslim že by nebylo na škodu to přelakovat malou vrstvou bezbarvýho laku...Co my na to řeknou experti
Jo jinak mám menší problém nejde mě vyndat sedlovka neznáte nakej trik ? ty zobáčky sem skoušel roztaovat ředidlo tam lejt a nic i kyž tam je sedlo nasazeny a točim s tim tak se protáčí jen sedlo
Jo jinak mám menší problém nejde mě vyndat sedlovka neznáte nakej trik ? ty zobáčky sem skoušel roztaovat ředidlo tam lejt a nic i kyž tam je sedlo nasazeny a točim s tim tak se protáčí jen sedlo
dobře uvolňuje rez červená brzdová kapalina, naliješ ji na správný místa a necháš přes noc působit, pak už jen dát sedlovku bez sedla do svěráku a vytočit za rám, snad to pude, ta sedlovka to vydrží
Dik skusim to ještě me napadlo že bych si vypletl takle kolaconsigliere napsal:dobře uvolňuje rez červená brzdová kapalina, naliješ ji na správný místa a necháš přes noc působit, pak už jen dát sedlovku bez sedla do svěráku a vytočit za rám, snad to pude, ta sedlovka to vydrží
co myslíte nenaruší to nějak pevnost kola nebo nebude se mi z toho dělat osma?
jesli to tak vypleteš budeš machr, pevnost kola nevím, nějak razantně asi ne, ale vycentrovat to bude těžký
tak to jsou smělé plány.. výplet kol.. takhle? pochybuju.. zaplést normálně.. ale sem zvědav teda
dančic- Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08
No a mám hotovo aploudnul sem to na rajče
http://mejla15.rajce.idnes.cz/White/ schválně porovnejte jak to vypadalo predtim a ted
http://mejla15.rajce.idnes.cz/White/ schválně porovnejte jak to vypadalo predtim a ted
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: