Krysy-Oldtimery-Customy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naše vaše výlety

4 posters

Goto down

Naše vaše výlety Empty Naše vaše výlety

Příspěvek  consigliere Tue Jul 22, 2008 4:53 pm

Tak se pochlubte se svýma výletama na kole, i na těch normálních... Razz

já mám zážitky s mrazem, blátem, turisticky neschůdnými stezkami a psy Smile

Tak začnu od nejhoršího co jsem zažil - mráz

Psal se rok 2008, blížil se konec zimy, sníh nikde, já se těšil na projížďky po venku a tak jednoho krásného dne mi už ruply nervy a vyjel na vyjížďku ven s kámošem, podobným bláznem jak já, bohužel tu noc napadl čerstvý sníh a venku bylo tak -6°C a foukalo...tak ze začátku ve městě dobrý. Ujeli sme 54 kiláků tak přes všechny vesnice okolo, celkem v pořádku, místy byl led tak sme se opravdu nenudili, odnesla to kámošova pumpička kterou při pádu urazil, pak sme se rozjeli každý jinam.
Já jel dom a začlo se stmívat, zbývalo mi 6km domů a slunce zmizelo, začala být opravdová zima, odhadem tak -20 a já komplet mrzl, nohy bolely tak že jsem je na busové zastávce musel kontrolovat a rukama rozhýbat jak byli zmrzlé abych vůbec dojel dom. Naštěstí vše dobře dopadlo, jediný kdo tyhle výlety nepřežil byl můj tachometr který už nerozjedu. Stejně zbytečná váha navíc...

consigliere
Admin

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 20. 07. 08

https://ratbikes.1talk.net

Návrat nahoru Goto down

Naše vaše výlety Empty Re: Naše vaše výlety

Příspěvek  Machis Fri Aug 08, 2008 7:14 pm

No tak moje první projíždka s Eskou byla asi 5 Km kolo 2 roky stálo..takže se muselo rozhejbat ROFL
Trasa byla asi 5 km..jel sem s poloprázdnym kolem a byla to dobrá jízda Wink trochu to utikalo..ale docela dobrý Very Happy

Dneska sem opravil duši a zítra bude kolo pojízdný Laughing

Machis

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 08. 08. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  consigliere Wed Aug 13, 2008 6:57 pm

tak dnes mám zasebou 35 kiláků ny svý krásce... sem unavenej jak už dlouho ne...o víkendu jedu na tuning do přerova tak to bude tak 50 nejmíň Laughing

consigliere
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  nuf!k Fri Aug 22, 2008 5:59 pm

to tam pojede na tutuom Question no nevim jestli je tam tuning CUP ale tohle by si ho zasloužilo Very Happy

nuf!k

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  consigliere Fri Aug 22, 2008 7:16 pm

tuning cup tam byl, ale taky tam byl déšť Sad takže sem zvolil spolehlivou cestu pod střechou felicie Smile

Naše vaše výlety P8166577

consigliere
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  nuf!k Fri Aug 22, 2008 7:52 pm

to je tvoje kára affraid ta myš je super

nuf!k

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  consigliere Sat Aug 23, 2008 1:50 pm

není, kamarata z ostravy

consigliere
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Mon Aug 25, 2008 6:53 pm

no tak výlet, takový megavýlet, sice na novém MTB, ale na 5 dní, většinou v dešti, neuprosnými stoupání a nesjízdným terénem... Very Happy anem Tour de Valmez... akce pořádaná našim trochu ujetým zástupcem ředitele, tondou lieblem... akce ve stylu 100% adrenalin - na konci 0% energie Very Happy ale jako super jízda, projeli jsme skoro celé javorníky, značnou část beskyd a ještě něco okolo Very Happy za těch 5 dní jsme najeli 230 km a ztoho tak 3/4 fakt bahnem, kamením, lesama kterýma snad ještě nikdo nikdy nejel ROFL taky jsme si celkem dobře zatlačili kola a taky ponosili kola na zádech kde už to fakt nešlo:D ale bylo to super, dokonce jsem hodil jen jednu tlamu, a to dolů z velkého javorníka - mezi borůvky a kamení ROFL nic moc se mi naštěstí nestalo... fakt tuhle akci doporučuji, i ti kteří maji přes prázky přehnaně moc energie by si to měli zkusit Very Happy

dančic

Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: