Naše vaše výlety
4 posters
Strana 1 z 1
Naše vaše výlety
Tak se pochlubte se svýma výletama na kole, i na těch normálních...
já mám zážitky s mrazem, blátem, turisticky neschůdnými stezkami a psy
Tak začnu od nejhoršího co jsem zažil - mráz
Psal se rok 2008, blížil se konec zimy, sníh nikde, já se těšil na projížďky po venku a tak jednoho krásného dne mi už ruply nervy a vyjel na vyjížďku ven s kámošem, podobným bláznem jak já, bohužel tu noc napadl čerstvý sníh a venku bylo tak -6°C a foukalo...tak ze začátku ve městě dobrý. Ujeli sme 54 kiláků tak přes všechny vesnice okolo, celkem v pořádku, místy byl led tak sme se opravdu nenudili, odnesla to kámošova pumpička kterou při pádu urazil, pak sme se rozjeli každý jinam.
Já jel dom a začlo se stmívat, zbývalo mi 6km domů a slunce zmizelo, začala být opravdová zima, odhadem tak -20 a já komplet mrzl, nohy bolely tak že jsem je na busové zastávce musel kontrolovat a rukama rozhýbat jak byli zmrzlé abych vůbec dojel dom. Naštěstí vše dobře dopadlo, jediný kdo tyhle výlety nepřežil byl můj tachometr který už nerozjedu. Stejně zbytečná váha navíc...
já mám zážitky s mrazem, blátem, turisticky neschůdnými stezkami a psy
Tak začnu od nejhoršího co jsem zažil - mráz
Psal se rok 2008, blížil se konec zimy, sníh nikde, já se těšil na projížďky po venku a tak jednoho krásného dne mi už ruply nervy a vyjel na vyjížďku ven s kámošem, podobným bláznem jak já, bohužel tu noc napadl čerstvý sníh a venku bylo tak -6°C a foukalo...tak ze začátku ve městě dobrý. Ujeli sme 54 kiláků tak přes všechny vesnice okolo, celkem v pořádku, místy byl led tak sme se opravdu nenudili, odnesla to kámošova pumpička kterou při pádu urazil, pak sme se rozjeli každý jinam.
Já jel dom a začlo se stmívat, zbývalo mi 6km domů a slunce zmizelo, začala být opravdová zima, odhadem tak -20 a já komplet mrzl, nohy bolely tak že jsem je na busové zastávce musel kontrolovat a rukama rozhýbat jak byli zmrzlé abych vůbec dojel dom. Naštěstí vše dobře dopadlo, jediný kdo tyhle výlety nepřežil byl můj tachometr který už nerozjedu. Stejně zbytečná váha navíc...
Re: Naše vaše výlety
No tak moje první projíždka s Eskou byla asi 5 Km kolo 2 roky stálo..takže se muselo rozhejbat
Trasa byla asi 5 km..jel sem s poloprázdnym kolem a byla to dobrá jízda trochu to utikalo..ale docela dobrý
Dneska sem opravil duši a zítra bude kolo pojízdný
Trasa byla asi 5 km..jel sem s poloprázdnym kolem a byla to dobrá jízda trochu to utikalo..ale docela dobrý
Dneska sem opravil duši a zítra bude kolo pojízdný
Machis- Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 08. 08. 08
tak dnes mám zasebou 35 kiláků ny svý krásce... sem unavenej jak už dlouho ne...o víkendu jedu na tuning do přerova tak to bude tak 50 nejmíň
to tam pojede na tutuom no nevim jestli je tam tuning CUP ale tohle by si ho zasloužilo
nuf!k- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08
tuning cup tam byl, ale taky tam byl déšť takže sem zvolil spolehlivou cestu pod střechou felicie
to je tvoje kára ta myš je super
nuf!k- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08
no tak výlet, takový megavýlet, sice na novém MTB, ale na 5 dní, většinou v dešti, neuprosnými stoupání a nesjízdným terénem... anem Tour de Valmez... akce pořádaná našim trochu ujetým zástupcem ředitele, tondou lieblem... akce ve stylu 100% adrenalin - na konci 0% energie ale jako super jízda, projeli jsme skoro celé javorníky, značnou část beskyd a ještě něco okolo za těch 5 dní jsme najeli 230 km a ztoho tak 3/4 fakt bahnem, kamením, lesama kterýma snad ještě nikdo nikdy nejel taky jsme si celkem dobře zatlačili kola a taky ponosili kola na zádech kde už to fakt nešlo:D ale bylo to super, dokonce jsem hodil jen jednu tlamu, a to dolů z velkého javorníka - mezi borůvky a kamení nic moc se mi naštěstí nestalo... fakt tuhle akci doporučuji, i ti kteří maji přes prázky přehnaně moc energie by si to měli zkusit
dančic- Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: