Kolo Zbrojovky
2 posters
Strana 1 z 1
Kolo Zbrojovky
neměl sem sice to štěstí že bych přišel k opravdovému kolu zbrojovky, jak byli nazývané kola rakouské zbrojovky pro český trh, ale pouhopouhá opoužívaná číza, vyrobená někdy v třicátých letech toho století co sem se narodil, část svého života strávila čezetka jako dopravní prostředek do přerovských strojíren a podle nařízení všechny bycikly v areálu museli být žluté(důvod neznám) a tak původní modrou barvu opucovali a zbrojovku natřeli na žluto, na kole se každodenní používání a péče(výměna dílů) dost podepsala takže kromě rámu, řidítek a středu šlapek mi nic původního nezbylo, rám je promáčklý od dětské sedačky přesně v místě kde je gravírování..škoda
plány jsou takové že rám zachráním před rzí na dalších pár let a naplácám na něj tu trošku dílů co mám doma, bude z toho dobrý veteránký bastl ale co už, je to ratrod a ne našamponovaný veterán..chtěl bych z něj hezké sportovní kolo vypadající na svůj věk
nějaké fotky:
gravírování
oškrábáno od barvy, zábava na celej den
zkouška nové vidlice, původní byla mrtvá, ta nová bohužel není přesně taková jak bych potřeboval, závit má jiný jak běžné, to znamená jinou matku nahoře na krčku a skrz tu matku neprojde většina řidítek (tyhle sou nasazené jen protože byli po ruce a matka byla zrovna odmontovaná, jinak budou jiné)
plány jsou takové že rám zachráním před rzí na dalších pár let a naplácám na něj tu trošku dílů co mám doma, bude z toho dobrý veteránký bastl ale co už, je to ratrod a ne našamponovaný veterán..chtěl bych z něj hezké sportovní kolo vypadající na svůj věk
nějaké fotky:
gravírování
oškrábáno od barvy, zábava na celej den
zkouška nové vidlice, původní byla mrtvá, ta nová bohužel není přesně taková jak bych potřeboval, závit má jiný jak běžné, to znamená jinou matku nahoře na krčku a skrz tu matku neprojde většina řidítek (tyhle sou nasazené jen protože byli po ruce a matka byla zrovna odmontovaná, jinak budou jiné)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: