Tůňova Skládačka :heart:
3 posters
Strana 1 z 1
Tůňova Skládačka :heart:
Zdarec borci tak sem dorazil taky k vám na forum a rozhod sem se uveřejnit svou skládačku
Takže nejakej ten popisek
Je to normální skládačka ESKA (kdo by neznal)
Už má za sebou dvoje lakování
Koupil sem jí na burze v bohdančí za nejaky 3 stovky nekdy v Březnu
byla červená (od výroby) pak šedivá (moje práce) a ted je taková bežová taky moje prace no a začíná my v pulce praskat proto ji předelavam
Chci ji nechat svařit aby tam byl skládací kloub ale aby se nedala skládat (nechci skončit v rakvy sem na to eště mladej)
Novej lak (ještě nevím jakej mužete radit)
Dneska sem sundal zadní kolo vyplet sem dráty a ponořil rezatou nábu do ředidla zejtra budu čistit ložiska atd a stříklat nábu na černo
koupim nový drátky.Jo ještě sem dneska vyleštil ráfek
fotky ze dneška nemam zejtra neco nafotim ale jen tak pro představu vypadá ted takhle
Tydle fotky sou už taky stary už mam obroušeny ty černy veci takže už je to zas chrom a mam nový gripy
Tady sou nejaky novejsi fotky (foceno mobilem)
(kolo chci udelat už pečlive abych ho nikdy nemusel předelavat, když budu chtit delat neco se skaldackou tak si pořidim další)
Tendle tejden na to moc mít čas nebudu páč píšem čtvrdletku z matiky (vás to beztak taky brzo čeká ) tak se musim učit
Jinak mel bych tu nejaky veci na prodej kdyby nekdo mel zajem ruzny chromovy veci atd ráfek řidítka plášť a jedno celý kolo kterymu akorat nejdou utahnout řidítka
Zbytek nafotim zejtra
(jestly ste si to přečetly tak ste dobrý)
RESPECT
Takže nejakej ten popisek
Je to normální skládačka ESKA (kdo by neznal)
Už má za sebou dvoje lakování
Koupil sem jí na burze v bohdančí za nejaky 3 stovky nekdy v Březnu
byla červená (od výroby) pak šedivá (moje práce) a ted je taková bežová taky moje prace no a začíná my v pulce praskat proto ji předelavam
Chci ji nechat svařit aby tam byl skládací kloub ale aby se nedala skládat (nechci skončit v rakvy sem na to eště mladej)
Novej lak (ještě nevím jakej mužete radit)
Dneska sem sundal zadní kolo vyplet sem dráty a ponořil rezatou nábu do ředidla zejtra budu čistit ložiska atd a stříklat nábu na černo
koupim nový drátky.Jo ještě sem dneska vyleštil ráfek
fotky ze dneška nemam zejtra neco nafotim ale jen tak pro představu vypadá ted takhle
Tydle fotky sou už taky stary už mam obroušeny ty černy veci takže už je to zas chrom a mam nový gripy
Tady sou nejaky novejsi fotky (foceno mobilem)
(kolo chci udelat už pečlive abych ho nikdy nemusel předelavat, když budu chtit delat neco se skaldackou tak si pořidim další)
Tendle tejden na to moc mít čas nebudu páč píšem čtvrdletku z matiky (vás to beztak taky brzo čeká ) tak se musim učit
Jinak mel bych tu nejaky veci na prodej kdyby nekdo mel zajem ruzny chromovy veci atd ráfek řidítka plášť a jedno celý kolo kterymu akorat nejdou utahnout řidítka
Zbytek nafotim zejtra
(jestly ste si to přečetly tak ste dobrý)
RESPECT
Re: Tůňova Skládačka :heart:
vítám tě tady! hej to dole je jako už nastříkaný rám téhle skládačky s oddělaným kloubem nebo je to z nakeho jineho kola?? skládačka je stroj velmi zajímavý.. mám jednu u tety na půdě... ale bohužel vůbec mi nevychází čas se do něčeho dalšího pustit.. takže pořád jezdím jenom na mojí kolobrndě.. což o to.. do školy to stačí.. je to furt z kopce.. neuvěřitelná úspora času oproti pěší chůzi ale ze školy je to zase furt do kopce.. ne velkého.. ale mám to necelý kilák... takže chci! opravdu chci! si postavit chopper bike.. mám nápad.. mám u tety na půdě kolo... matroš není zas takový problém... ale fakt mi nezbývá na nic čas... bo se budu pokoušet dostat na SUŠ do ostravy... takže talentovky... takže kreslím od nevidim do nevidim.. teda když mám náladu.. bo jak člověk fakt nemá náladu.. tak se kreslit nedá - dopadá to strašně... moc nepoččítám s tím, že bych se mohl dostat.. ale kdyby mě náhodou přijmuli.. tak bych musel být na intru.. bo každý den dojíždět cca 70 km tam a 70 km zpátky 1. by to lezlo do prachů a za 2. bych nic nestíhal.. takže nebudu mít čas na stavění kol... ale kdybych se nedostal.. tak ych ratoval vesele dál... a kdyby mě vzali.. tak bych si přes prázdniny postavil chopper bike na kterém bych jezdil jenom tak na vyjížďky o víkendech a na takové ty "společenské" akce... ale ten by stál za to tkže se ukáže 15. ledna...
o a k barvě.. nejlepší barvy jsou bílá a černá.. a vůbec nejhezčí je černá matná s nakym tím pinstripem takže tohle je můj názor na barvu..
a jeslti jste přečetli tohle... tak vás musí bolet oči!!! takže už do té bedny nečumte a udělejte něco pro své zdraví! běžte ven! tunit kola a kolobrndy.. jednokolky atd!!
o a k barvě.. nejlepší barvy jsou bílá a černá.. a vůbec nejhezčí je černá matná s nakym tím pinstripem takže tohle je můj názor na barvu..
a jeslti jste přečetli tohle... tak vás musí bolet oči!!! takže už do té bedny nečumte a udělejte něco pro své zdraví! běžte ven! tunit kola a kolobrndy.. jednokolky atd!!
dančic- Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08
2Dančic: jo jak rád bych šel ven, ale venku tma, zima a doma hafec úkolů který stejně nedělám bo semi nechce
jinak ke skládačce, já bych tu třeba rád viděl už nějakýho lowridera, ale to je celkem náročný na výrobu u nás...
a ty barvy, možná by to šlo mít třeba nádhernej čistej lesklej bílej rám a nějakým nápisem(závodním) + matný černý ráfky, retro to sice nejni ale hezký to je
ale jinak bych byl pro nějakej custom, ty sou nejlepší, ale to by chtělo aspoň udělat trochu tý plechařiny na tom třeba nádrž něbo nějakej kastlík, případně nějakou vylepšenou štangli
jinak ke skládačce, já bych tu třeba rád viděl už nějakýho lowridera, ale to je celkem náročný na výrobu u nás...
a ty barvy, možná by to šlo mít třeba nádhernej čistej lesklej bílej rám a nějakým nápisem(závodním) + matný černý ráfky, retro to sice nejni ale hezký to je
ale jinak bych byl pro nějakej custom, ty sou nejlepší, ale to by chtělo aspoň udělat trochu tý plechařiny na tom třeba nádrž něbo nějakej kastlík, případně nějakou vylepšenou štangli
no každopádně z toho chci udělat pěkny klolo ale aby se s tim dalo jezdit každej den.Vo tý bílí sem taky přemejšlel uvidíme uvidíme
Jinak dneska sem koupil new drátky a ty šroubky vyčistil a nastříkal sem nábu a začínam to kolo znova splejtat
Nevim jak je to možný ale nejdou mi z mobilu do pc vložit foto když to vykoumu tak je sem hodim
pište dál vaše nápady a návrhy
Rád bych sehnal bílou perleť to je luxus barva no každopadne žadna červená žlutá zelená atd nic takovýho přemejšlel sem nad nejakou modrou Ale ta bíla je fakt dobrej nápad
JInak pro Dančice : to kolo dole no byla to skládačka ale nejaka uplně jiná ne eska.. byla v pulce křuplá tak sem ji nechal rozřezat a nechal sem navařit trubku z liberty s rovnym rámem
Jinak dneska sem koupil new drátky a ty šroubky vyčistil a nastříkal sem nábu a začínam to kolo znova splejtat
Nevim jak je to možný ale nejdou mi z mobilu do pc vložit foto když to vykoumu tak je sem hodim
pište dál vaše nápady a návrhy
Rád bych sehnal bílou perleť to je luxus barva no každopadne žadna červená žlutá zelená atd nic takovýho přemejšlel sem nad nejakou modrou Ale ta bíla je fakt dobrej nápad
JInak pro Dančice : to kolo dole no byla to skládačka ale nejaka uplně jiná ne eska.. byla v pulce křuplá tak sem ji nechal rozřezat a nechal sem navařit trubku z liberty s rovnym rámem
Tak jsem se rozhod bílá je sice hezká,ale rozhodl jsem se pro modrou metlu.JInak se už začalo natvrdo pracovat
Taky jsem objevil další prasklinu !!!
Todle kolo jsem sám vyplejtal ted pude na řadu přední
Někomu přide rozebirani skladačky složitý pro mě to byla prace na 20 minut
Prasklina
Jo jinak takhle vypadalo to červený kolo
Zejtra je v plánu broušení a poprosim tátu aby mi to svařil a bude se moct lakovat
Taky jsem objevil další prasklinu !!!
Todle kolo jsem sám vyplejtal ted pude na řadu přední
Někomu přide rozebirani skladačky složitý pro mě to byla prace na 20 minut
Prasklina
Jo jinak takhle vypadalo to červený kolo
Zejtra je v plánu broušení a poprosim tátu aby mi to svařil a bude se moct lakovat
sakra škoda že tam nebudeš mít ty červený pláště jak na poslení fotce je jeden, byli by fajn...
jj ty by byly goodconsigliere napsal:sakra škoda že tam nebudeš mít ty červený pláště jak na poslení fotce je jeden, byli by fajn...
dančic- Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08
Tak kolo je v plniči a dneska se bude asi lakovat tak držte palce Fotky přidám
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: