Krysy-Oldtimery-Customy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran by: Buchta UP 9.9

2 posters

Goto down

Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Empty Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran by: Buchta UP 9.9

Příspěvek  Buchta Mon Sep 08, 2008 11:01 pm

taky zde vložím svůj projekt je jím Favoritka Beránek
začnu trošku popisem, sem zvyklej ze SXT tak už je to taková úchylka lol! lol!

měřítko : 1:1
výrobce: made in czechoslovakia
stáří: hodně dlouho už
nález: šrotiště, nedaleko chatičky afro

úpravy: chci začít s kompletmní renovací, tudíš nové lanka, rozvody, osvětlení, klakson, lemy na kolech, řetěz, nejspíš i nová řídítka i dkyž nvm kde je seženu Embarassed , lak nejspíš matně černý + nějaké ty polepy asi, dále potah sedátka, do rámu se asi pouštět nebudu protože se nemíním zabít, a ani nvm jak na to.. Embarassed Embarassed , lak matná černá
Provedené úpravy : zatím jen neštění ráfků + středu + zadního lemu přehazovačky nebo co to tam je Embarassed ,
ale? je tu problém, stala se mi nepřáíjemnost na kolo mi spadl pytlel s moukou, těžkej jako svi*ě, a zlomilo mi to 3 špice ve výpletu, tudíš osmice nejvíc, takže musím zajít si to nechta vycentrovat a nechta udělat výplet aspoň těch tří spic Embarassed
dále nakoupit lanka, nějakej potah+ nové duše s "autoventilkem" protože čepičky ventilků budou takové ty kostičky Smile toť zatím asi vše
další foto dodám, za tohle se olouvám je to focený mobilem, nokia je nokia

Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Obraz371nx3
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Obraz371nx3.6f1224bc9d
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Obraz375kj6
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Obraz375kj6.8223098fa9
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Obraz376fp5
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Obraz376fp5.2293f642ae

Naposledy upravil Buchta dne Tue Sep 09, 2008 9:46 pm, celkově upraveno 1 krát

Buchta

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 08. 09. 08

Návrat nahoru Goto down

Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Empty Re: Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran by: Buchta UP 9.9

Příspěvek  Buchta Tue Sep 09, 2008 9:46 pm

tak mám up pořídil jsem značku na zadní část mojéhou ratšou, mě se líbí, je to parádní, kua měl sem štěstí páč bla poslední... zewl afro
AMTRAX? Shocked Shocked Shocked Shocked
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Pict1258jn0
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 W800

ale né žádnej amtraxík.. pirat pirat pirat

Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Pict1261sg2
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 W800

Buchta

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 08. 09. 08

Návrat nahoru Goto down

Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran  by: Buchta UP 9.9 Empty Re: Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran by: Buchta UP 9.9

Příspěvek  dančic Wed Sep 10, 2008 4:25 pm

sem zvědav jak to dopadne Very Happy ale tohle kolo je nabité novýma technologiema, např přehazka shimano!! ROFL

dančic

Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: