Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran by: Buchta UP 9.9
2 posters
Strana 1 z 1
Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran by: Buchta UP 9.9
taky zde vložím svůj projekt je jím Favoritka Beránek
začnu trošku popisem, sem zvyklej ze SXT tak už je to taková úchylka
měřítko : 1:1
výrobce: made in czechoslovakia
stáří: hodně dlouho už
nález: šrotiště, nedaleko chatičky
úpravy: chci začít s kompletmní renovací, tudíš nové lanka, rozvody, osvětlení, klakson, lemy na kolech, řetěz, nejspíš i nová řídítka i dkyž nvm kde je seženu , lak nejspíš matně černý + nějaké ty polepy asi, dále potah sedátka, do rámu se asi pouštět nebudu protože se nemíním zabít, a ani nvm jak na to.. , lak matná černá
Provedené úpravy : zatím jen neštění ráfků + středu + zadního lemu přehazovačky nebo co to tam je ,
ale? je tu problém, stala se mi nepřáíjemnost na kolo mi spadl pytlel s moukou, těžkej jako svi*ě, a zlomilo mi to 3 špice ve výpletu, tudíš osmice nejvíc, takže musím zajít si to nechta vycentrovat a nechta udělat výplet aspoň těch tří spic
dále nakoupit lanka, nějakej potah+ nové duše s "autoventilkem" protože čepičky ventilků budou takové ty kostičky toť zatím asi vše
další foto dodám, za tohle se olouvám je to focený mobilem, nokia je nokia
začnu trošku popisem, sem zvyklej ze SXT tak už je to taková úchylka
měřítko : 1:1
výrobce: made in czechoslovakia
stáří: hodně dlouho už
nález: šrotiště, nedaleko chatičky
úpravy: chci začít s kompletmní renovací, tudíš nové lanka, rozvody, osvětlení, klakson, lemy na kolech, řetěz, nejspíš i nová řídítka i dkyž nvm kde je seženu , lak nejspíš matně černý + nějaké ty polepy asi, dále potah sedátka, do rámu se asi pouštět nebudu protože se nemíním zabít, a ani nvm jak na to.. , lak matná černá
Provedené úpravy : zatím jen neštění ráfků + středu + zadního lemu přehazovačky nebo co to tam je ,
ale? je tu problém, stala se mi nepřáíjemnost na kolo mi spadl pytlel s moukou, těžkej jako svi*ě, a zlomilo mi to 3 špice ve výpletu, tudíš osmice nejvíc, takže musím zajít si to nechta vycentrovat a nechta udělat výplet aspoň těch tří spic
dále nakoupit lanka, nějakej potah+ nové duše s "autoventilkem" protože čepičky ventilků budou takové ty kostičky toť zatím asi vše
další foto dodám, za tohle se olouvám je to focený mobilem, nokia je nokia
Naposledy upravil Buchta dne Tue Sep 09, 2008 9:46 pm, celkově upraveno 1 krát
Buchta- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 08. 09. 08
Buchta- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 08. 09. 08
Re: Custom *rat and show* bike - Favoritkový Beran by: Buchta UP 9.9
sem zvědav jak to dopadne ale tohle kolo je nabité novýma technologiema, např přehazka shimano!!
dančic- Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: