Krysy-Oldtimery-Customy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda

4 posters

Goto down

Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda Empty Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda

Příspěvek  dančic Mon Aug 25, 2008 7:44 pm

Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda F_DSC00683m_b574cd3
Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda F_DSC00684m_4b06e0d
Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda F_DSC00685m_7057cba
Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda F_DSC00686m_05aa627

tak tohle je moje rozdělaná brnda, ještě nemám koupené kola a pneu, kdyby nekdo mel kola - vypletane - 12" - nepohrdl bych Laughing

odrazky- http://dancic.rajce.idnes.cz/Custom_kolobezka_s_odrazkama/

Naposledy upravil Dančic dne Tue Nov 18, 2008 10:23 pm, celkově upraveno 1 krát

dančic

Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08

Návrat nahoru Goto down

Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda Empty Re: Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda

Příspěvek  consigliere Mon Aug 25, 2008 8:12 pm

kua to vypadá dobře, mylsim že jesli si vzpomenu ti na ty kolečka po kočárku kouknu Wink

consigliere
Admin

Poeet p?íspivku : 90
Registration date : 20. 07. 08

https://ratbikes.1talk.net

Návrat nahoru Goto down

Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda Empty Re: Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda

Příspěvek  dančic Tue Aug 26, 2008 4:01 pm

dneska jsem si objednal kola takže zítra nebo pozítří je budu mít cheers

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  nuf!k Thu Aug 28, 2008 12:39 pm

ty ¨krávo mam tu samou černenou akorád nemá blatníky no já du do ní taky jen ji najdu ty krávo to bude gooood dík za ispiraci
jo jinak me se to moc líbí

nuf!k

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Mon Sep 01, 2008 4:41 pm

nuf!k napsal:ty ¨krávo mam tu samou černenou akorád nemá blatníky no já du do ní taky jen ji najdu ty krávo to bude gooood dík za ispiraci
jo jinak me se to moc líbí
fakt máš úplně tu samou?? jestli jo tak to je celkem haluz bo tyhle kolobrndy se daly koupit jen u firmy Kremel & Kremel u nás ve Valmezu a dělal je můj děda a taťka Laughing

jo a s blatníkama... nějaké doma mám Smile bych ti je kdyžtak prodal... mám několikery...

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Mon Sep 01, 2008 4:46 pm

no a kola ještě stále nemám... teď sem se byl ptát a že přišlo jenom jedno ROFL takže ve čtvrtek přijde druhé ROFL

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Thu Sep 04, 2008 7:56 pm

no takže druhé kolo nepřišlo ani dneska takže nejdřív příští týden ROFL

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  nuf!k Mon Sep 08, 2008 11:15 pm

HMM tak to je docela smůla stěma kolama
takle ale teď je u táty odcela šrumec ale možná na zimu to udělam (kolobrndu)

nuf!k

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Thu Sep 11, 2008 5:23 pm

UŽ MÁM KOLA!!! cheers cheers albino lol! TAKŽE ASI DNESKA SE TO BUDU SNAŽIT DOLADIT ALE UVIDÍM farao

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Fri Sep 12, 2008 5:26 pm

už mám zadní kolo!! na předním mi ještě schne bílý bok Very Happy a ještě pak musím poladit věci jako brzdy a tak... aby to bylo jízdy schopné, pak si na ní skočím do města na nakou kovovou páčku na brzdu a jestli by se nedaly sehnat řídítka ze SOBIka, a ještě mě pak napadlo stavit se na dopravní hřiště, tam je sobíku dost.. mohli by mít nake řídítka... cyclops

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  consigliere Fri Sep 12, 2008 5:45 pm

zní dobře... přeju ti ať ty řidítka brzo seženeš, hlavně doufám ať ti ta barva na lemech dlouho vydrží

consigliere
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Thu Sep 25, 2008 8:02 pm

dadadadááá, mám řídítka a moje koloběžka je plně pojízdou a brzdící Very Happy plánuju už jenom nové gripy, červené špalky a novou páčku brzdy, možná bílý lem i dozadu a řídítka nakodec nemám ze sobíka, ale nějaké jiné, ani nevím na co jsou, ale koupil jsem je v cyklu u nás tady a stály mě, věřte nebo ne celých celičkých 100 Kč, nejsu tak vysoké jako sobík, ale jsou tak akorát cheers jezdí superně, akorát mi na hrbech trošku drnčííí blatník ROFL , t ještě dodělám, ale zítra na ni jedu do školy Very Happy

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Sun Sep 28, 2008 6:43 pm

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Mon Nov 17, 2008 11:01 pm

takže.. už sem byl nucen udělat takový malý upgrade... nové špalky.. ty původní taiwanské se úplně spekly ROFL a pak taky odrazky cyclops protože celkem často teď jezdím po tmě domů.. když je tak brzo tma.. takže hlavně kvůli bezpečnosti Smile dopředu jsem ji hodil na origo držák který sem tam měl i původně.. jenom sem na něj hodil novou odrazku.. značky FENG-CHENG thai-wan ROFL tak sem na ní aspoň štětečkem udělal nápis RF.. a snad taky udělám ještě pár plánovaných pinstripů... fotky dodám později Very Happy

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tuner 3 Mon Nov 17, 2008 11:14 pm

Čus máš to moc pěkný a chtěl bych se zeptat jak si dělal tzy pinstripy štetečkem nebo airbrush pistolí atd.DIk za odpoved Very Happy

Tuner 3

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 09. 11. 08

http://www.titanbikes.blog.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Mon Nov 17, 2008 11:29 pm

Tuner 3 napsal:Čus máš to moc pěkný a chtěl bych se zeptat jak si dělal tzy pinstripy štetečkem nebo airbrush pistolí atd.DIk za odpoved Very Happy
tohle je dosti ametérsky štětec.. je to jenom takový klikihák.... nic převratného.. dělal jsem to poprvé v životě Laughing ale štětec sem použil modelářský agama 00 , dlouhý chlup nemám... tak aspoň tu 00 další pinstripy snad budou na jiné úrovni Very Happy

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tuner 3 Mon Nov 17, 2008 11:58 pm

ok dik

Tuner 3

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 09. 11. 08

http://www.titanbikes.blog.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  consigliere Tue Nov 18, 2008 5:49 pm

dobrý je si získat chlupy nějakého jemnosrstého dlouhochlupého zvířete, případně z vlasů jdou udělat aspoň lehce použitelné štětce:-D

jinak já teď získal štěteček na drobnější věci už s dlohým chlupem, o pinstripu se tu nedá ani mluvit a stejně byl tak za 120 Shocked

consigliere
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Tue Nov 18, 2008 10:03 pm

hej malý modelářský humbrol strojí mysm 35 Laughing teď už možná aj 50 ROFL

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  consigliere Tue Nov 18, 2008 10:17 pm

tak průměrnej na pinstrip stojí 4-6kil a to je teprv něco + 700 barva No

consigliere
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dančic Tue Nov 18, 2008 10:23 pm

njn Laughing co naděláš.. já ybch řek že se v poho dá dělat klasikou akrylem Cool jo a nahoře update

dančic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: