Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda
4 posters
Strana 1 z 1
Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda
tak tohle je moje rozdělaná brnda, ještě nemám koupené kola a pneu, kdyby nekdo mel kola - vypletane - 12" - nepohrdl bych
odrazky- http://dancic.rajce.idnes.cz/Custom_kolobezka_s_odrazkama/
Naposledy upravil Dančic dne Tue Nov 18, 2008 10:23 pm, celkově upraveno 1 krát
dančic- Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 25. 08. 08
Re: Dančic's Old-School - rat-look kolobrnda
kua to vypadá dobře, mylsim že jesli si vzpomenu ti na ty kolečka po kočárku kouknu
dneska jsem si objednal kola takže zítra nebo pozítří je budu mít
ty ¨krávo mam tu samou černenou akorád nemá blatníky no já du do ní taky jen ji najdu ty krávo to bude gooood dík za ispiraci
jo jinak me se to moc líbí
nuf!k- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08
fakt máš úplně tu samou?? jestli jo tak to je celkem haluz bo tyhle kolobrndy se daly koupit jen u firmy Kremel & Kremel u nás ve Valmezu a dělal je můj děda a taťkanuf!k napsal:ty ¨krávo mam tu samou černenou akorád nemá blatníky no já du do ní taky jen ji najdu ty krávo to bude gooood dík za ispiraci
jo a s blatníkama... nějaké doma mám bych ti je kdyžtak prodal... mám několikery...
no a kola ještě stále nemám... teď sem se byl ptát a že přišlo jenom jedno takže ve čtvrtek přijde druhé
no takže druhé kolo nepřišlo ani dneska takže nejdřív příští týden
HMM tak to je docela smůla stěma kolama
takle ale teď je u táty odcela šrumec ale možná na zimu to udělam (kolobrndu)
takle ale teď je u táty odcela šrumec ale možná na zimu to udělam (kolobrndu)
nuf!k- Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 23. 07. 08
UŽ MÁM KOLA!!! TAKŽE ASI DNESKA SE TO BUDU SNAŽIT DOLADIT ALE UVIDÍM
už mám zadní kolo!! na předním mi ještě schne bílý bok a ještě pak musím poladit věci jako brzdy a tak... aby to bylo jízdy schopné, pak si na ní skočím do města na nakou kovovou páčku na brzdu a jestli by se nedaly sehnat řídítka ze SOBIka, a ještě mě pak napadlo stavit se na dopravní hřiště, tam je sobíku dost.. mohli by mít nake řídítka...
zní dobře... přeju ti ať ty řidítka brzo seženeš, hlavně doufám ať ti ta barva na lemech dlouho vydrží
dadadadááá, mám řídítka a moje koloběžka je plně pojízdou a brzdící plánuju už jenom nové gripy, červené špalky a novou páčku brzdy, možná bílý lem i dozadu a řídítka nakodec nemám ze sobíka, ale nějaké jiné, ani nevím na co jsou, ale koupil jsem je v cyklu u nás tady a stály mě, věřte nebo ne celých celičkých 100 Kč, nejsu tak vysoké jako sobík, ale jsou tak akorát jezdí superně, akorát mi na hrbech trošku drnčííí blatník , t ještě dodělám, ale zítra na ni jedu do školy
konečně: http://www.pacevt.com/forum/16-neautomobilova-tvorba/8721-custom-old-school-kolobrnda
EDIT: aspoň nějakou fotku ti sem dám
EDIT: aspoň nějakou fotku ti sem dám
takže.. už sem byl nucen udělat takový malý upgrade... nové špalky.. ty původní taiwanské se úplně spekly a pak taky odrazky protože celkem často teď jezdím po tmě domů.. když je tak brzo tma.. takže hlavně kvůli bezpečnosti dopředu jsem ji hodil na origo držák který sem tam měl i původně.. jenom sem na něj hodil novou odrazku.. značky FENG-CHENG thai-wan tak sem na ní aspoň štětečkem udělal nápis RF.. a snad taky udělám ještě pár plánovaných pinstripů... fotky dodám později
Čus máš to moc pěkný a chtěl bych se zeptat jak si dělal tzy pinstripy štetečkem nebo airbrush pistolí atd.DIk za odpoved
tohle je dosti ametérsky štětec.. je to jenom takový klikihák.... nic převratného.. dělal jsem to poprvé v životě ale štětec sem použil modelářský agama 00 , dlouhý chlup nemám... tak aspoň tu 00 další pinstripy snad budou na jiné úrovniTuner 3 napsal:Čus máš to moc pěkný a chtěl bych se zeptat jak si dělal tzy pinstripy štetečkem nebo airbrush pistolí atd.DIk za odpoved
dobrý je si získat chlupy nějakého jemnosrstého dlouhochlupého zvířete, případně z vlasů jdou udělat aspoň lehce použitelné štětce:-D
jinak já teď získal štěteček na drobnější věci už s dlohým chlupem, o pinstripu se tu nedá ani mluvit a stejně byl tak za 120
jinak já teď získal štěteček na drobnější věci už s dlohým chlupem, o pinstripu se tu nedá ani mluvit a stejně byl tak za 120
hej malý modelářský humbrol strojí mysm 35 teď už možná aj 50
tak průměrnej na pinstrip stojí 4-6kil a to je teprv něco + 700 barva
njn co naděláš.. já ybch řek že se v poho dá dělat klasikou akrylem jo a nahoře update
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: