*RAT ROD Liberta by tuner76*
+2
Davecz
tuner76
6 posters
Strana 1 z 1
*RAT ROD Liberta by tuner76*
Je to kolo na kterým sem se před X lety naučil jezdit a podle toho to kolo taky vypadalo .
Největší pakárna však této úpravy je sundání starého laku jelikož za ty léta sem ho tam navrstvil dost . Lak už asi zůstane jak je tedy základovka , všechny chromové části se musí opět vyleštit ( řidítka již sou ) . Rozebrat a rozhejbat střed , nový řětěz , znovu vypléct zadný kolo ba z něj lítaj dráty , nové pneu ( nejlépe s bílím pruhem ) a duše atd......................je toho moc ještě přede mnou než se na kole budu moc projet .
Před zásahem těžké technici :
Po zásahu :
Ještě mám trochu broušeního v zádu ale zatím sem na to nesahal jelikož uvažuji že ty háky jak drží kolo uříznu a na vařim víš , tím pádem bych celé kolo poslal víc k zemi .
Největší pakárna však této úpravy je sundání starého laku jelikož za ty léta sem ho tam navrstvil dost . Lak už asi zůstane jak je tedy základovka , všechny chromové části se musí opět vyleštit ( řidítka již sou ) . Rozebrat a rozhejbat střed , nový řětěz , znovu vypléct zadný kolo ba z něj lítaj dráty , nové pneu ( nejlépe s bílím pruhem ) a duše atd......................je toho moc ještě přede mnou než se na kole budu moc projet .
Před zásahem těžké technici :
Po zásahu :
Ještě mám trochu broušeního v zádu ale zatím sem na to nesahal jelikož uvažuji že ty háky jak drží kolo uříznu a na vařim víš , tím pádem bych celé kolo poslal víc k zemi .
tuner76- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 26. 07. 08
Re: *RAT ROD Liberta by tuner76*
no myslím že tohle bude pecka ! Barvu bych nechal tuto. Akorát jsem zvědavý, kde seženeš pneumatiku s bílým pruhem . A na to snížení pozor! šlapátko musí být aspoň5 cm od země jinak se ti bude blbě jezdit
Davecz- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 22. 07. 08
Davecz napsal:no myslím že tohle bude pecka ! Barvu bych nechal tuto. Akorát jsem zvědavý, kde seženeš pneumatiku s bílým pruhem . A na to snížení pozor! šlapátko musí být aspoň5 cm od země jinak se ti bude blbě jezdit
Nevím, kde by se to dalo sehnat - já si na kolo bílý proužek dělám A pokud by se to sehnat dalo, tak si myslím, že by to vyšlo na dost draho
Jinak kolo zatím pěkné - má to super rám, už přesně vím, co bych s ním udělal
Joki- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 23. 07. 08
hustý jako sviň
nuf!k- Poeet p?íspivku : 14
Naposledy upravil tuner76 dne Mon Nov 10, 2008 8:31 pm, celkově upraveno 1 krát
tuner76- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 26. 07. 08
ten nápis RAT ROD přilepenej izolačkou tam chceš nechat?? lepšíby bylo třeba dřevo ne?
nuf!k- Poeet p?íspivku : 14
nj ten ratrod radějc ne teda na tenhle ani nevim jesli by šla njaká výplň, to by bylo těžký to dělat... nebo bys tam musel udělat štangli, ale asi bych se na to vyprd a dal tam ceduli třeba místo košíku
nesouhlasíl bych, ještě když sme s kámošel stavěli rat ze starého horáka a na něj sme dali kola ze skládačky, tak tobylo necelej cenťák od země, sice to bylo fakt jen na rovný cesty ale pokud to šlo tak se jezdilo fajnově, bohužel už je někde na šrotištiDavecz napsal:no myslím že tohle bude pecka ! Barvu bych nechal tuto. Akorát jsem zvědavý, kde seženeš pneumatiku s bílým pruhem . A na to snížení pozor! šlapátko musí být aspoň5 cm od země jinak se ti bude blbě jezdit
Buchta- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 08. 09. 08
taky bych řekl, lidi z low&slow taky jezděj cenťáky od země a jedou, co sem viděl na fotkách...
http://www.slownlow.com/
http://www.slownlow.com/
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: